Big Joe II 24″

Várható szállítási idő: 10 nap

1.120.000 Ft

A Kamado Joe Big Joe faszenes grill nem más, mint Classic kamadónk nagy testvére, melyben egyszerre akár három egész oldalast is süthetünk. Ez a legsokoldalúbb grillezőnk, mely – akár csak a többi Kamado Joe – vastag, hőálló falának köszönhetően tökéletesen magában tart minden hőt, nedvességet és füstöt, hogy ételünk igazán különleges legyen.

  • Free Wordwide Shipping
  • 30 Days Return
  • Member Discount
Cikkszám: BJ24RHC Kategóriák: ,

Leírás és Paraméterek

Legyen szó grill, barbecue, pizza, kenyér, pékárú vagy akár egy desszert elkészítéséről, a Kamado Joe termékeinek ez nem lehet akadály. Kiváló minőségű kerámiából készült, mely különösen jól tartja a hőt. A több darabból álló AMP tűztere pedig ellenáll a hőtágulásnak(ezáltal a repedéseknek) és nagyszerű légáramlást biztosít a sütőnkben. A Kamado Joe Big Joe sütője ugyanazokat a tulajdonságokat és felszereltségeket tartalmazza, mint a Kamado Joe Classic II-es kerámia grillje: alumíniumból készült esővédő kémény, melyet egy precíziós füstáramlást szabályozóval is felszereltek. Legnagyobb újítása pedig a gázrugós zsanérszerkezet, mely akár 94%-kal is megkönnyíti a fedél emelését, amit a felnyitási tartományban szinte bárhol megtart. A hasznos füst és aroma megtartását egy üvegszálas fém tömítő filc biztosít, melyre a gyártó 5 év garanciát is vállal. A tökéletes zárást pedig a rozsdamentes retesz garantálja.

Ezen felül a csomag tartalmazza a 4 kerékkel(ebből kettő fékezhető) ellátott öntöttvas állványt, a kihúzható hamutálcát, a kiváló minőségű HD Polietilén anyagból készült fogantyút és lehajtható oldalsó polcokat, a multifunkciós(Divide & Conquer®) sütő rendszert két darab félhold alakú deflektor kővel és grill rostéllyal(61 cm). A beépített hőmérő, a piszkavassal és a rácskiemelő csipesz is a sütési élményünket növeli.

Mindent egybevetve a Big Joe ugyanazt az innovatív tulajdonságokat hordozza, mint a ‘kistestvére’ a Classic II, viszont a méretéből adódóan a Big Joeban nagyobb mennyiséget és többféle ételt tudunk elkészíteni egy időben.

Sütési felület:

Grillrács mérete: 61 cm / 2916 cm2

Magasító ráccsal: 3896 cm2

Dupla ráccsal: 5832 cm2

Dupla ráccsal és magasító ráccsal: 6812 cm2

Súly: 113 kg

Méretei: 127 x 137 x 79 cm (szélességxmagasságxmélység)

Cikkszám: BJ24RHC-cs