Lapos sütőlemez

Várható szállítási idő: 10 nap

27.400 Ft

A Broil King professzionális sütőlemeze 1,2 mm vastag rozsdamentes acélból készül, és nagy méreténél fogva különösen alkalmas a hagyományos grillrács kiváltására. A magasított perem segít megakadályozni a kisebb méretű ételek elmozdulását, míg a 10 mm vastag acélból kialakított kétoldali fogantyú a sütőlemez mozgatásánál jelent nagy előnyt.

  • Free Wordwide Shipping
  • 30 Days Return
  • Member Discount

Leírás és Paraméterek

A Broil King sütőtálca feladata, hogy a kisebb méretű grill alapanyagokat – zöldségek, tenger gyümölcsei – se kelljen kihagyni a repertoárból.

Ha eddig ezekről kénytelen volt lemondani, akkor ez a tálca lesz a megmentője. A nagy felülete miatt nem kell visszafognia magát, ami az adagokat illeti, a megemelt széle pedig megakadályozza, hogy a grillezni kívánt étel megpróbáljon megszökni. A szabályos, emelt lyukak egyrészt a tálca külleméhez adnak egy kis plusz szabályosságot, másrészt megakadályozzák, hogy a hús leragadjon. Túlméretezett fogói miatt biztonságosan szállítható a grilltől az asztalig. A rozsdamentes acélból készült 1,2 milliméteres tálca mosogatógépben is tisztítható.

A Broil King professzionális sütőlemeze 1,2 mm vastag rozsdamentes acélból készül, és nagy méreténél fogva különösen alkalmas a hagyományos grillrács kiváltására. A magasított perem segít megakadályozni a kisebb méretű ételek elmozdulását, míg a 10 mm vastag acélból kialakított kétoldali fogantyú a sütőlemez mozgatásánál jelent nagy előnyt. A sütőlemez alja nem teljesen egyenes, a barázdált felület megelőzi az ételek leragadását, emellett az alsó lapon lyukak segítik a füst és a hő áramlását. A sütőlemez takarítása nagyon egyszerű, mosogatógépben is tisztítható.

Mérete
34 cm x 47,6 cm x 2,2 cm

Súlya
2,3 kg