Looft Lighter X – Hordozható elektromos grill- és kandalló gyújtó

Várható szállítási idő: 10 nap

137.000 Ft

Nem kell tovább várnia, megérkezett a Looof Lighter X, a tökéletes elektromos begyújtó, amelyről mindig is álmodott! Gyújtson alá grilljének, akár 60 másodperc alatt, kábelek és gázszag nélkül.

  • Free Wordwide Shipping
  • 30 Days Return
  • Member Discount
Cikkszám: GRLO-X Kategóriák: ,

Leírás és Paraméterek

A teljesen elektromos Looft Lighter X teljes szabadságot nyújt önnek, korlátok nélkül, elődjének, az Original Looft Lighter-nek hatékonyságával. Használja a hátsókertben, a teraszon, kül-, illetve beltéren. Mostantól csak a képzelőereje szab határokat.
– 36 V Lítium-ion technológia
– 1 töltéssel akár 10 begyújtás
– 2 órás töltési idő
– automatikus begyújtó program
– maximum hőmérséklet: 650C°
✓ Teljesen elektromos   ✓ Forró levegővel való gyújtás   ✓ Minden fajta tüzelő anyaghoz

VILLÁM GYORS – Elképesztő gyorsaság. A Looft Lighter X 60 másodperc alatt eléri az 650 C° hőmérsékletet, és azonnal begyújtja a tüzelőanyagot.
SOKOLDALÚ – Fa tüzelésű grillsütőhöz, pizza kemencéhez, tábortűzhöz, és faszén tüzelésű grillhez is használható. A Looft Lighter X ragyogóan izzóvá varázsolja a tüzet pillanatok alatt.
BIZTONSÁGOS – Nincs gáz, nincs láng, nincs gyújtófolyadék, csak tűzforró levegő, mellyel biztonságosan gyújthatja be grilljét, vagy kemencéjét, ugyanis az eszköz másodpercek alatt lehűl használat után.
TISZTA – A Looft Lighter X-el nincsen káros CO2 kibocsájtás, vagy mérgező kemikáliák. Mondjon búcsút a kellemetlen szagú és egészségtelen gyújtófolyadékoktól.
1. Bekapcsológomb – a fogó alatt. Aktiválja a Looft Lighter X-et, tartsa nyomva a bekapcsológombot 2 másodpercig. A termék így aktiválva van, és készen áll a használatra. Biztonsági okból, használaton kívül az eszköz 10 másodperc után automatikusan kikapcsol.
2. Begyújtó gomb: Elindítja az automatikus begyújtó programot, amely a maximális hatékonyságra lett optimalizálva. A program ingázik a tűzgyújtás két legfontosabb eleme, a megfelelő hő-, és oxigénáramlás közt.
3. Boost gomb:  Ha az eszköz működésbe lép, a tűzgyújtás egyik legfontosabb eleme a megfelelő oxigén áramlás. A Boost gomb a légbefúvót maximális teljesítményre kapcsolja, míg a hőáramot ideiglenesen kikapcsolja, így könnyedén löketet adhat a szunnyadó lángoknak. A Burn és Boost funkciók között bármikor szabadon válthat.
4. Akkumulátor: 36V lítium-ion akkumulátor, 2000mAh
5. Leszerelhető alumínium hőpajzs a gyors lehűlésért
6. Légnyílás
7. Kijelző
8. Töltő – feltekerhető, 130 cm
9. Akkumulátor eltávolító – Ezen gomb megnyomásával távolítsa el az akkumulátort

Akkumulátor

– 36V Lítium ion akkumulátor | 2000mAh

– Maximális hőmérséklet
1200°F / 650°C

– 2 órás töltési idő

Méret és súly

– Hossz
17” / 43 cm

– Szélesség
4” / 10 cm

– Mélység
4” / 10 cm

– Súly
1,3 kg (akkumulátorral)