Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: 2 Hozzávalók: 4 db halfilé 2 ek olívaolaj 1 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kk őrölt kömény 1 kk pirospaprika fél kk kurkuma fél kk őrölt fahéj ízlés szerint cayenne bors 1 db (400 g) hámozott kockázott paradicsom konzerv 2,5 dl zöldség alaplé 1 db citrom ízlés szerint koriander zöldje ízlés szerint só
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: 4 Hozzávalók: 3 kg báránycomb 4 gerezd fokhagyma 12 g pirospaprika 10 g őrölt kömény 5 g oregánó 5 g kakukkfű 30 ml olívaolaj 5 g koriander ízlés szerint só ízlés szerint bors Elkészítés: A fokhagymát aprítsuk fel, majd keverjük össze az olajjal, a pirospaprikával, a köménnyel, a korianderrel, az oregánóval és a kakukkfűvel. Ízlés
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: 3 Hozzávalók: 1 db előkészített pizza tészta 120 ml pizza szósz 200 g olasz kolbász 200 g vad brokkoli (bimi) 200 g füstölt mozzarella ízlés szerint extra szűz olívaolaj Elkészítés: Melegítsük elő a The Bastard grillt 250 fokra vagy tegyünk fel egy pizzakövet, hogy azon süthessünk. Zárt tető alatt melegítsük a grillt
A nyereményjáték feltételei 1. § A verseny szervezője és további adatfeldolgozók ● A nyereményjáték szervezője a Príma Csapágy Kft. székhelye 5000 Szolnok Zsálya utca 2. (a továbbiakban: szervező). Adatfeldolgozók: Corvin Stars Kft. (9023 Győr, Corvin utca 5. A. 1. ép. 1. em. 2.; Cg.08-09-025279. ● A nyereményjáték adminisztrátora a Corvin Stars Kft. (9023 Győr, Corvin
Hozzávalók: 1,5 kg báránylapocka 2 ág rozmaring 1 tasak kreol rub fűszerkeverék 1 dl BBQ szósz 4 dl Tokaji Szomorodni Elkészítés: A már előre kicsontozott báránylapockát erősen kívül-belül bedörzsöljük kreol-rub fűszerkeverékkel,. Összegöngyöljük, és egy sonkahálóval összefogatjuk. Indirekt grillezéssel 110-120C fokon 6 óra hosszáig sütjük, úgy, hogy a sütőnk tűzteréhez közel egy fém vagy hőálló kis tálba
Ha a kamado eredetét keressük, akkor bizony jó messzire kell mennünk – nem csak távolságban, de időben is. Agyagból készült sütő- és főzőedényeket már évezredek óta használ az emberiség, gondoljunk csak az indiai tandoor kemencékre vagy az észak afrikai tagine edényre. A kamado grill őse egy több mint 3000 éves távol-keleti edény – ekkor kezdtek
Édes, savanykás és bizsergető egyszerre ez az egyszerű desszert, ami percek alatt elkészül a grillen. Ha szeretsz kísérletezni és odavagy a komplexebb ízekért, akkor is érdemes kipróbálnod. Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: 1 Hozzávalók: 1 db ananász 5 ek rum 1 kk chili pehely 250 g mascarpone 1 ek méz 1 db lime Elkészítés: Az ananászt pucoljuk meg és vágjuk
Fontos, hogy rendszeresen olajozza meg az öntöttvas grillrácsot. Ezzel megelőzhető a rozsdásodás, valamint az, hogy az étel a rácshoz tapadjon, és évekkel növeli meg a grillrács élettartamát. A grillrács beolajozása gyerekjáték. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: Az új öntöttvas grillrács beolajozása: Nyissa fel a grill fedelét, kapcsolja be a grillt, és állítsa a hőfokot közepes
A nyereményjáték feltételei 1. § A verseny szervezője és további adatfeldolgozók ● A nyereményjáték szervezője a Príma Csapágy Kft. székhelye 5000 Szolnok Zsálya utca 2. (a továbbiakban: szervező). Adatfeldolgozók: Corvin Stars Kft. (9023 Győr, Corvin utca 5. A. 1. ép. 1. em. 2.; Cg.08-09-025279. ● A nyereményjáték adminisztrátora a Corvin Stars Kft. (9023 Győr, Corvin
írta: Peitli Csilla Hozzávalók: 450 g darált pulykahús 120 g mozzarella 1 ek worchestershire szósz 1 ek dijoni mustár 1 db tojás 1 db újhagyma ízlés szerint fekete bors 4 db saláta levél 4 db Hamburger zsemle 4 ek majonéz 1 db paradicsom Elkészítés: Melegítsük elő a grillt közepes/magas hőfokra. Kockázzuk fel a mozzarellát 1 cm-es darabokra.