Kategória: Kamado Chef

A kamado típusú grillek ismerete már évezredek óta az emberek birtokában van. Ázsiában már az ókori időkben is füstöltek ételt zárt kerámia tűzhelyen, ez a technika tekinthető a kamadóban grillezés ősének. Azóta persze hosszas fejlődésen és tökéletesítésen estek át a kerámia sütők, ennek köszönhető, hogy a mai kamado grillekben már az ételkészítés minden pillanata öröm.

Számos videó is kering az interneten arról, hogyan lehet saját kezűleg, a ház körül is megtalálható alapanyagokból kamado típusú grillsütőt készíteni. Ugyan elsőre jó ötletnek tűnhet, de a saját készítésű sütő se tartósságban, se funkcionalitásban nem fog soha a pontosan tervezett és gyártott modellek nyomába érni.

A Kamado Chef névre keresztelt kerámia grillsorozat minden modellje különleges gasztronómiai élményt kínál a grillrajongóknak. Modern formába öntve a kerámia grillezés sok ezer éves hagyományát, a Kamado Chef a legjobb minőségű anyagokból alkotta meg kerámia sütőit, hogy azok minden alkalommal nosztalgikus érzéssel és autentikus ízekkel töltsék meg a kerti partik hangulatát.

Kamado Chef